Kerst en Oud & Nieuw Shows


Op dit moment genieten vele van u van een welverdiende vakantie maar wij zijn op de achtergrond al druk bezig met onze traditionele Kerst en Oud & Nieuw Shows.

Ook dit jaar treden wij beide Kerstdagen op in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Op 1e Kerstdag geven wij een fantastische Kerstshow. Naast onze geweldige show is er een Kerstman aanwezig die met iedereen op de foto wil en ook kleinigheidjes uitdeelt aan alle gasten. Tevens zal er een goochelaar rondlopen die u zal verbazen met al zijn trucs.

Als kers op de taart zal zanger William Janz (De Nederlandse Julio Iglesias) voor u een optreden verzorgen.

Op 2e Kerstdag zijn wij wederom van de partij in Hotel Zuiderduin. Nu niet in de Zuiderduin-zaal maar in een intieme setting in het restaurant. Ook is onze goochelaar hierbij aanwezig.

Op Oudejaarsavond treden wij ook op in de Zuiderduin-zaal. Het belooft weer een waar spektakel te worden waarbij stilzitten bijna niet mogelijk zal zijn. Met een avond vol te gekke muziek, lekker eten en drinken, luiden wij samen met u het nieuwe jaar in. Ook deze avond zal William Janz een tweetal optredens voor u verzorgen.

Uit ervaring weten wij dat al deze avonden vrij snel zijn uitverkocht dus wees er snel bij. Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht op de website van Hotel Zuiderduin www.zuiderduin.nl

Wij hopen u te verwelkomen tijdens één van onze optredens in Hotel Zuiderduin.

met vriendelijke groeten,

Edwin Groeneveld
Dino Casulli
Debby van der Lijn