Info


Adagio & Uw feest

Bent u misschien op zoek naar goed, gezellig, flexibel en leuk entertainment voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, winkelopening, 12½ jarig huwelijksfeest of een compleet verzorgde gala-avond?

Wij verzorgen sinds 1997 voor elke gelegenheid het juiste entertainment. Wij weten in elke situatie de juiste toon te zetten. Adagio Music is een entertainment formatie bestaande uit 3 personen die door inmiddels 21 jaar ‘bühne’ ervaring haar vakgebied meer dan verstaat. Iedereen komt aan bod bij Adagio Music, of je nu jong, oud, ingetogen of juist uitbundig bent, elk repertoire is bij ons mogelijk.

Ondanks dat Adagio maar uit 3 personen bestaat doen wij zeker niet onder voor een vijf- of zes mans formatie.

Adagio Music’s grote kracht is naast een geweldige performance en inzet, onze muziek variatie.

Adagio & Repertoire

Ons repertoire bestaat uit maar liefst 5292 nummers, en is hierdoor zeer divers, en kan worden afgestemd op elke denkbare gelegenheid. Van het nieuwste nummer van Nick & Simon tot een klassieker van Eros Ramazzotti. Maar ook een nummer van U2 kan voorbij komen op uw feest! Wij hebben een speciale ‘repertoire‘ pagina waar u onze catalogus kunt downloaden en op uw gemak kunt bekijken.

Adagio & Licht & Geluid

Kortom als wij een optreden bij u mogen verzorgen, heeft u, van het begin tot het eind nergens geen omkijken naar en kunt u zelf volop van uw feest genieten. Onze show wordt compleet geleverd inclusief lichtshow en een fantastische geluidsinstallatie die op elke gewenst geluidsniveau kan worden afgesteld. Normaal gesproken viert u b.v. een bruiloft maar èèn keer en wilt u natuurlijk alleen het allerbeste voor uw feest. Daarom is de keuze voor de muzikale entertainment van zeer groot belang.

Wij werken uitsluitend met de beste licht en geluids apparatuur o.a.: Roland, Dynacord, Fender, Shure, Master Blaster, Lexicon, ARX, Sennheiser, Korg en TC Electronic om van uw feest een TOP-feest te maken.

Licht en geluid is tot een maximum van 200 personen standaard bij al onze shows bij de prijs inbegrepen, (dit in tegenstelling tot veel collega’s waarbij de kosten voor het licht en het geluid vaak apart in rekening worden gebracht waardoor u soms honderden euro’s meer kwijt bent).

Uiteraard rekenen wij bij meer dan 200 gasten een geringe meerprijs!

Ga bij uw keuze niet over een nacht ijs maar weeg alle voor en nadelen tegen elkaar af. Goede muziek op uw feest hoeft niet duur te zijn, het is maar wat u zelf wilt.

Extra andere opties mogelijk

Naast onze normale optredens hebben wij voor u ook een aantal andere opties! Misschien wilt u wel een Italiaanse Zanger op uw feest, of toch liever een combinatie met een Drive In Show. De keuze is volledig aan u!

Adagio & Artiesten

Ook hebben wij samen opgetreden met o.a. Gerard Joling, Benny Neyman, William Jansen (soundmix Julio Iglesias), Mick Harren, Jan Vayne, Willeke Alberti, Margriet Eshuijs, Laura Fygi, Jorge Castro, Marc Canto, Corry Konings, Marianne Weber, Belle Perez, Do, Lois Lane, Boris, Rob de Nijs, Carola Smit, Danny Malando, Edsilia Rombley, Waylon en vele andere artiesten.

Overal waar wij hebben opgetreden, ontvangen wij enthousiaste reacties en zijn wij graag geziene gasten. Kortom: als Adagio Music bij u een feest verzorgt, heeft u van het begin tot het eind nergens geen omkijken naar.

Voor meer informatie en/of advies omtrent de combinaties die mogelijk zijn belt u 06-55507080 of stuur ons uw email. Uiteraard kun u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.